Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya değişik bir ivedi durumda hızlı ve kolay bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece bol ise buna ilişkilı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek peşışını getirmektedir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve atmosfer şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy yamanın ve ali ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page